WC Refurbishment Page                               The Steps & Canopy                               Auditorium & Stage Phase

As a Grade II listed building any works require very careful attention. We commissioned Barry Taylor Associates Architects to redesign the steps
Complying with current access regulations & planning permission , we took the access ramp across the front of the entranceway, with new steps down to the High Street. Greatly improve the safety for all our customers and allow easy access for wheelchair users into the box office for the first time.
Our Canopy was looking in a very sorry state and the situation was made more complicated by the decay in the sheet steel frame. In August, we undertook a comprehensive stripdown and refurbishment. We have also improved the lighting and added smart new signs.

 
 
Old worn steps were a hazard

Old Canopy in bad way ( above )

New Canopy ( below )
 
 
The newly finished steps

With the new handrails